SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Nakon završetka veoma uspešne sezone u kojoj je osvojeno prvo mesto u Košarkaškoj ligi Srbije, igrano finale nacionalnog kupa i polufinale Super lige, uprava košarkaškog kluba FMP želi da se zahvali na postignutom rezultatu, velikom zalaganju i uloženom trudu svim igračima, kompletnom stručnom štabu kao i čitavoj administraciji kluba .

Posebnu zahvalnost zaslužuje trener Aco Petrović, koji je preuzeo ekipu u veoma delikatnoj situaciji i uspeo da zajedno sa saradnicima ispuni primarni cilj plasman u play off Super lige, čime je obezbeđen i povratak u NLB ligu. NBA liga je košarkaški prestiž koji svaki tim pokušava dostići. PBA doigravanje je jedno od najuzbudljivijih razdoblja u ovoj ligi, naravno, osim finala. Ne treba reći da je NBA srušila stranice sportskih knjiga i klađenja. U posljednje vrijeme sportsko klađenje postalo je uzbudljiv način za postizanje stabilnih profita, pogotovo kada su internetske kockarnice dodale ovu opciju za klađenje na sport. Ali pravi ulov je u njihovim bonusima, tačnije ponudama bez depozita – to znači da svaki igrač može besplatno dijeliti uloge sa stvarnim novčanim isplatama. Sve što trebate učiniti je pronaći pouzdanu web lokaciju za casino, kao što je NoDepositGoat, i uključiti se u pametno kockanje. Osim unosnih bonusa, tamo ćete pronaći i najbolje kvote za košarku.

Trofejni stručnjak se u datom trenutku nesebično stavio u funkciju prvog tima čime je još jednom pokazao veliku lojalnost i privrženost klubu, na čemu mu se još jedanput najiskrenije zahvaljujemo.

Trener Petrović je svojim radom u dosadašnjoj veoma uspešnoj karijeri pokazao da klub nije pogrešio kada mu je pružio šansu da kao šef struke daleke 1998.godine debituje na klupi FMP-a i započne profesionalnu karijeru kao samostalni trener.

KK FMP nastavlja trend ulaganja u budućnost, ne samo klupsku već i u budućnost srpske košarke.

UO KK FMP je po završetku takmičarske sezone jednoglasno za novog trenera KK FMP izabrao mladog i veoma talentovanog trenera Milivoja Lazića.

Smatramo da je Lazić spreman i sposoban da u saradnji sa stručnim štabom obezbedi rezultate u skladu sa ambicijama i tradicijom kluba. Posebno smo zadovoljni što je priliku dobio trener koji je ponikao u klubu učestvujući u razvoju igrača i postizanju najviših uspeha u prethodnim sezonama.

Biografija

Milivoje Lazić, diplomirao na Fakultetu za fizičku pripremu u Beogradu, Master u sportu kao i na Višoj trenerskoj školi u Beogradu.

**Trener mlađih kategorija u KK FMP od 1998-2005.godine.

**Pomoćni trener u prvom timu KK FMP od 2005-2010.godine.

**Pomoćni trener u seniorskoj reprezentaciji Srbije 2009.godine.

**Pomoćni trener u prvom timu KK Partizan od 2010-2011.godine.

U Beogradu, 10.06.2011.godine

PR SLUŽBA KK FMP